English
Начало Програма Лектори Регистрация С подкрепата на За реклама Галерия Контакти Презентации
Надежда Сярова
Надежда е мениджър Подбор в Модис България и има близо 10 години международен професионален опит в центрове за споделени услуги, подбор и управление на персонал, интеграция на услуги и процеси. Тя е лидер, ориентиран към хората и вярва, че в основата на успеха стои изграждането на трайни взаимоотношения с колегите й.
На настоящата си позиция, Надя разработва и прилага различни стратегии за набиране на персонал, нови методи за привличане на кандидати и обучава специалистите по подбор на персонал как да осигурят най-високо качество на обслужване.
Надежда започва кариерата си като Специалист ключови клиенти в IBM България. Няколко години по-късно е повишена в Ръководител на отдел и успешно управлява различни екипи чрез значителни промени в организацията и клиентските системи. По-късно заема длъжността Регионален мениджър Подбор в IBM и развива уменията си в посока изграждане на стратегии за наемане на персонал, подбор, първоначално обучение на нови служители и други.
Тя обича да пътува и да изучава различни култури, защото многообразието я учи да бъде непредубедена към хората, с които се среща всеки ден. Като най-силен мотиватор, тя определя своята 4-годишна дъщеря, която я кара да се усмихва и я вдъхновява да бъде по-добър човек, както в професионален, така и в личен план.
Вижте видео ТУК!©2021 bapm.bg. Всички права запазени.