English
Начало Програма Лектори Регистрация С подкрепата на За реклама Галерия Контакти Презентации
Димитър Димитров
Димитър е главен изпълнителен директор на Диджитал Лайтс, софтуерна компания, лидер в имплементирането на SAP SuccessFactors  в региона.
В Диджитал Лайтс, Димитър се грижи за цялостния дигитален ЧР бизнес на компанията. Той помага на клиентите да реализират проекти в областта на дигиталните ЧР трансформации и иновации, както и да постигат високо ниво автоматизация на бизнес процесите си. Наред с това, Димитър инвестира в стартъп ЧР платформата Perks.Camp, която цели да изгради онлайн бизнес-към-бизнес “perks” мрежа.
Преди тази си роля, Димитър допринесе за успеха на SAP като Вицепрезидент в развойното подразделение Технологии и Иновации на компанията, където беше отговорен за дизайна и разработката на множество SAP продукти.
Димитър има магистърска степен по компютърни науки от Софийски университет и магистърска степен по бизнес администрация от Шефийлдския университет. Като лектор в Софийски Университет, Факултет Математика и Информатика, Димитър споделя своя опит със студентите. Също така ръководи комитета по Технологии и Иновации към Германо-Българска индустриално-търговска камара.
Видео вижте ТУК


©2021 bapm.bg. Всички права запазени.